Klantverhalen

Rijksvastgoedbedrijf

Afdelingsdag Rijksvastgoedbedrijf

"Dit is een teamdag geworden die we nog nooit eerder hebben meegemaakt. Sterk qua inhoud, luchtig en vooral heel leuk in de workshops."
Lees meer

Rijkswaterstaat

Afdelingsdag Rijkswaterstaat

Als je dan een keer bij elkaar komt allemaal, dan moet het ook echt bruisend zijn. Nou dat was het! Het was heel professioneel georganiseerd. Helemaal top!
Lees meer

Vebego

Vebego

We hebben met Bruismakers 3 mijlpalen gedurende een groot veranderprogramma laten bruisen.
Lees meer

Werkzaak Rivierenland

Werkzaak Rivierenland

Wij wilden graag kennis (Lean) in de organisatie opfrissen en activeren. Dan kun je weer een training inplannen… Of je belt Bruismakers.
Lees meer

MUON Group

MUON

Met 6 directeuren van verschillende BV's (onder dezelfde groep) hebben we 3 dagen zowel aan inhoud als aan verbinding gewerkt.
Lees meer

O&P Rijk

DALT

Bruismakers heeft dit perfect begeleid door inhoud, beweging en expressie en samenwerking goed te combineren in een dag waarop iedereen met een grote glimlach rondliep.
Lees meer

Annatommie MC (nu Xpert Clinics)

Annatommie

Wat ik heel sterk vond is dat Bruismakers veel tijd besteed aan het samen uitdenken en voorbereiden om zo écht volledig te kunnen doorgronden wat nodig is.
Lees meer

VGZ

VGZ

Ik geef het een 10! Vergroot het groepsgevoel en inzicht in elkaars talenten.
Lees meer

Alliander

Alliander

Strategiebox voor alle teams in de organisatie
Lees meer

CJG Barneveld

CJG

Waar ik erg blij mee ben is dat we, naast het plezier en de verhoogde onderlinge verbinding, een podcast hebben gemaakt waar we trots op zijn.
Lees meer

kijk ook al onze WORKSHOPS