Workshop Memorabele MOmenten bouwen

  • Jullie leren hoe je van een moment (zoals een mijlpaal) iets maakt dat mensen niet snel vergeten
  • Jullie leren het belang van momenten die er echt toe doen, voor klanten en medewerkers
  • Jullie krijgen veel laagdrempelige handvaten om zelf aan de slag te gaan
  • Een sessie met hoog entertainment gehalte en spraakmakende voorbeelden

Wat gaan we doen:

In deze workshop gaan we aan de slag met de kracht van Memorabele Momenten. Wij van Bruismakers zijn experts op dit gebied en vertellen er graag over maar gaan er nog liever direct mee aan de slag. Het is namelijk een vaardigheid om mijlpalen, successen, kick-offs van trajecten, jubilea (en ga zo maar door) om te toveren tot iets bijzonders. Momenten die zorgen voor échte verbinding. En dat is belangrijk. Zeker in onze tijd van toenemende individualisering en thuiswerken. We maken van de workshop zelf uiteraard ook een memorabel moment waar we plezier met inhoud combineren.

Deze workshop is zeer geschikt voor organisaties waar meer aandacht zou mogen worden besteed aan wezenlijke momenten. We gaan je leren en inspireren met voorbeelden hoe dat wel te doen. En dat hoeft zeker niet groots te zijn. Het kan op heel veel momenten tijdens dag. In de workshop geven we je heel veel handvaten mee waar je in de workshop direct mee gaat oefenen om van aankomende momenten iets mooiers te maken. Momenten in het team maar ook zeker bij (interne) klanten. En uiteraard kun je hier ook in je privé leven je voordeel mee doen.

Deze workshop werd op onze afdelingsdag het best beoordeeld. Je krijgt hele praktische tip om meer mooie momenten te maken op het werk. En het is heel leuk en interactief met een quiz, een rad van fortuin en een geweldig leuk eind!
Beatriz Nanda
Projectleider Afdelingsdag
Rijksvastgoedbedrijf

Locatie
In overleg (maar kan op jullie locatie)

Duur
Dagdeel

Aantal deelnemers
10 – 60 deelnemers


WIL JE DIT OOK?