De Verbindingsshow

  • Energieke workshop waar het denken en het doen aan elkaar verbonden wordt
  • Een uniek spel om belangrijke thema’s van jouw organisatie op een frisse manier aan het licht te brengen
  • De inhoud wordt volledig op maat gemaakt
  • Vooral heel erg leuk maar stiekem ook best leerzaam    

WAT GAAN WE DOEN

Hoe breng je kernwaarden, de doelen voor het komend jaar, de lange termijn strategie of gewoon de resultaten van het afgelopen jaar op een originele manier aan het licht? Door De Verbindingsshow te spelen!

Wat gaan we doen?

Het doel is om met je team in een aantal rondes zo veel mogelijk punten te scoren en als winnaar uit de strijd te komen.

Elk team bestaat uit denkers en doeners. Ze zijn beide nodig, net als in het ´echte´werk. Het doel is dat de denkers zo veel mogelijk vragen (over belangrijkste thema’s) goed beantwoorden. Hoe meer vragen goed, hoe meer punten. Tegelijkertijd zijn de doeners hard bezig escape room achtige puzzels te spelen en codes te kraken. Doen zij dat snel en goed, dan mogen zij draaien aan het rad. Wat je daar scoort kan een spectaculair effect op het puntenverloop van je eigen óf dramatisch effect op het puntenverloop van een ander team hebben. Fanatisme gegarandeerd. We duiken tussen de rondes door ook echt even de inhoud van de vragen in. Zo combineren we serieuze inhoud met een hoop energie en plezier.

Oftewel: een uur met hoge intensiteit, lol en uiteraard verbinding!

Locatie
In overleg (maar kan op jullie locatie)

Duur
Dagdeel

Aantal deelnemers
10 – 60 deelnemers


WIL JE DIT OOK?