De Fotostudio

  • Nadenken over hoe belangrijke zaken zoals de missie, doelen en kernwaarden er echt uitzien.
  • Lachen en plezier hebben met collega’s om tot een goede foto te komen.
  • Leren om een goede foto compositie te maken.
  • Blijvende foto’s overhouden over deze belangrijke zaken.
Fotostudio
Fotostudio

omschrijving

De fotostudio is een workshop waarmee jullie de gemeenschappelijke betekenis rondom belangrijke thema’s gaan vergroten. Jullie gaan echt even in de huid van de thema’s kruipen. Dit kunnen allerlei thema’s zijn zoals: Wat betekenen de kernwaarden nou echt voor jullie? Hoe zien de doelen en missie eruit? Maar ook: Waar zijn we trots op? Hoe kunnen we onze klanten nog beter helpen? Wat is nou typisch ons? Het is aan jullie.

Wij zorgen voor alle ‘props’. We bouwen ter plekke een echte studio, met een backdrop, belichting en uiteraard nemen we een professionele fotograaf mee. Samen met deze fotograaf gaan jullie composities en foto’s maken en de door jullie gekozen thema’s tot leven laten komen.

In een korte tijd leren ze over wat een goede foto is, kiezen ze props uit, ontwerpen hun eigen beeld en gaan uiteindelijk de daadwerkelijke foto maken. We zorgen er voor dat de foto’s gelijk kunnen worden uitgeprint zodat de groepen ook direct een mooie begeleidende tekst bij de foto kunnen maken. Zo creëren we direct een gaaf museum!

In De Fotostudio hebben wij onze klantproblemen én onze oplossingen kunnen verbeelden. Dit leverde veel hilariteit op, maar zeker ook diepgang op onze belangrijke waarden. De foto’s hangen op een mooie plek in ons pand.
Tom Lemmens
Communicatieadviseur
PIDZ
In de Fotostudio hebben we een groot progamma geëvalueerd. Hoe was de situatie voor het veranderprogramma. Maar uiteraard ook: waar staan we nu? Samen met collega’s hebben we mooie foto’s gemaakt én we hebben ontzettend veel lol gehad met alle voorwerpen.
Christel Maessen
Change Management Lead
Vebego

Locatie
In overleg (maar kan op jullie locatie)

Duur
Dagdeel

Aantal deelnemers
10 – 60 deelnemers


WIL JE DIT OOK?