PrOJECT FESTIVAL

  • Je eigen festivalterrein bouwen mét aansluitend feest
  • Een actieve totaalbeleving met je hele afdeling of organisatie
  • Begeleid door experts in video, fotografie, muziek, aankleding, houtbewerking, live performance en nog veel meer
  • Een dag waar nog jaren over zal worden gesproken

dit gaan we doen

“Over (…) uur begint hier jullie eigen festival.” Zo beginnen wij vaak als een groep niets vermoedende mensen tegenover ons staat. We zeggen je eerlijk: dat is soms best even slikken en niet altijd makkelijk voor te stellen voor iedereen. En er staat ook direct druk op de ketel want er moet veel gebeuren. Toch staat iedereen aan het eind van de avond met een grote glimlach op het gezicht. Er is hard gewerkt én gefeest. Mooier wordt het wat ons betreft niet. 🙂

We maken samen een echt (mini) festivalterrein, met dranghekken, toegangstickets, een entree-poort, een openingsact, gekke en creatieve hoekjes, eigen DJ’s, een eigen naam, posters en nog veel meer. Dat doen we allemaal onder begeleiding van experts in meerdere kunstzinnige vakgebieden. Dat maakt dat het ook echt ergens op lijkt en ook zo wordt ervaren.

Project Festival is een unieke manier om iets te vieren met elkaar. Een actieve totaalbeleving met je gehele afdeling of organisatie. Perfect als je iets wilt afsluiten of juist iets wilt opstarten of een mooie mijlpaal hebt bereikt. Of als je écht een memorabel moment wil creëren waar mensen het nog jaren over hebben. En hoe gaaf is het om te zien welke talenten jouw collega’s allemaal bezitten!

Wat ik heel sterk vond is dat Bruismakers veel tijd besteedt aan het samen uitdenken en voorbereiden om zo écht volledig te kunnen doorgronden wat nodig is. Daar is een super event uit ontstaan. Je eigen festival bouwen én vieren, waar alle onderliggende doelstellingen zijn behaald. Mooier kan niet.
Ruud Sijbers
Directeur Commercie & Innovatie
Annatommie mc

Locatie
In overleg (maar kan op jullie locatie)

Duur
Dagdeel

Aantal deelnemers
10 – 60 deelnemers


WIL JE DIT OOK?