Je team laten bruisen is meer dan een eenmalige interventie

   

  • Wij geloven dat je teamcultuur kunt creëren. Dat het een optelling is van je acties en dat je het dus kunt beïnvloeden.
  • Wij geloven dat je cultuur samen maakt. Daarom gaan onze trajecten altijd over samen.
  • In een teamtraject creëren we met onze workshops meerdere memorabele momenten in het jaar óf leren we hoe je zulke momenten zelf kunt vormgeven.
Wij hebben een traject gedaan met drie verschillende interventies: de Podcast, de Mentale Speurtocht en enkele spellen. Het heeft er voor gezorgd dat ons managementteam veel meer vanuit gezamenlijkheid denkt en doet.
Michiel Barendse
CEO
MUON Groep
In ons veranderprogramma hebben we drie interventies gedaan. Eerst de podcast, daarna de Oploskoffie en tot slot de Mijlpaal Art Gallery. Ik ben heel blij met het resultaat. Bruismakers snapt echt waar het over gaat.
Christel Maessen
Change Management Lead
Vebego

Waarom zou je een teamtraject doen?

Onderzoek toont aan dat organisaties die aandacht geven aan wezenlijke momenten medewerkers langer aan hun binden. Het doet er echt toe hoe mensen worden ge-onboard. Hoe er aandacht wordt gegeven aan dieptepunten, afscheid of verlies. Hoe mijlpalen worden gevierd, of successen. En we weten ook dat het knap lastig om hier creativiTIJD in te stoppen. Niet in de laatste plaats omdat het gewoon gedoe is. We’ve all been there!

In onze teamtrajecten gaan we je leren dat dat helemaal niet zo moeilijk hoeft te zijn. En dat je met een paar gouden tips al een enorm verschil kan maken.

We kunnen dit op twee manier aanvliegen bij jouw team. Lees hieronder verder.


 

 

1. Samen met het team wezenlijke momenten zelf vormgeven

We gaan met een team aan de slag om om belangrijke momenten zelf te leren vorm te geven. We doorlopen met het team 4 fasen. Elke fase bestaat uit één of meerdere sessies van een dagdeel. Niet in elke fase is er evenveel tijd van het team verwacht.

 • Masterclass : De theorie (en voorbeelden) van bruisende teams. (1 sessie)
 • Diagnose en plan: Hoe bruisend is jouw team en op welke momenten en processen gaan we inzetten? Denk aan het on -of onboardingsproces verbeteren, mijlpalen beter vieren, jubilea beetpakken. (1 sessie)
 • Creatie : Verschillende creatieve sessies om momenten te liften en processen te verbruisen. (2 sessies met het team)
 • Borging : Inbedden in processen, borgen in afspraken. (1 sessie)

Het resultaat is dat minimaal 3 (terugkerende) momenten duurzaam zijn verbeterd voor het team of voor de klanten die jullie bedienen.

2. Meerdere interventies in een periode

Bij dit traject verzorgen wij meerdere workshops voor jouw. We maken een programma op maat. Tussen de trajecten zullen we ook begeleiding verzorgen.

We luisteren bijvoorbeeld samen de podcast terug en maken concreet welke vervolgstappen er gezet gaan worden. We coachen het team hoe ze meer memorabele momenten op het werk kunnen maken. Ook voor klanten. We helpen om structuur te creëren rondom talentontwikkeling.

Zo krijgen de workshops een rode draad. Op deze manier werk je duurzaam aan het verhogen van verbinding, plezier en betrokkenheid.