dE TAlentenscout

  • Een sessie die bol staat met waardering voor elkaar
  • Een laagdrempelige manier om elkaar weer wat beter te leren kennen
  • Spelenderwijs op zoek naar je eigen talenten en die van je teamgenoten
  • Een perfecte toevoeging voor teamdagen, heidagen of welk moment dan ook samen met je team of organisatie

Wat gaan we doen:

We geloven dat teams beter samenwerken als wordt uitgegaan van elkaars kracht (talent) in plaats van wat we allemaal beter moeten doen. Dat is de boodschap waar we in deze workshop spelenderwijs naartoe werken.

De workshop bestaat uit twee verschillende delen. In het eerste gedeelte spelen we een escaperoom achtig spel waar een kluis geopend moet worden. Welk team is het snelst? Deze spellen zijn alleen op te lossen als je een specifiek talent inzet. De inhoud van de kluis hebben we nodig om de workshop te kunnen vervolgen. In het tweede gedeelte gaan we aan de slag met het vinden én bespreken van onze eigen en elkaars talenten. En dat op de unieke Bruismakers manier. Dit levert een goede dosis verbinding, plezier en niet onbelangrijk waardering voor elkaar op.

We kunnen deze workshop ook uitbreiden naar een sessie van 3 uur waar we dieper ingaan op de talenten en ontwikkelpunten in de groep. We geven extra theorie en zorgen voor een leerplan dat mensen gaat helpen meer uit hun talent te halen. Goed voor jezelf. Goed voor de organisatie!

“Ik geef het een 10! In een ochtend hebben we met ons team via een spel en een creatieve werkvorm écht iets waardevols opgeleverd voor de toekomst: een vaardighedenoverzicht waar we op kunnen
Menno Albada Jelgersma
Teamleider Procescoördinator
VGZ

Locatie
In overleg (maar kan op jullie locatie)

Duur
Dagdeel

Aantal deelnemers
10 – 60 deelnemers


WIL JE DIT OOK?