creatief én inhoudelijke events die je niet snel meer vergeet!

   

  • We maken bijeenkomsten die ertoe doen, die medewerkers weer laat bruisen van energie.
  • Met onze unieke workshops zorgen we voor een smeuïg dagprogramma.
  • Met een strakke opening, onvergetelijk eind en het thema door de hele dag verwerkt klopt het geheel.
  • We kunnen desgewenst de hele organisatie uit handen.

Dit is een afdelingsdag geworden wat we nog nooit eerder hebben meegemaakt. Sterk qua inhoud, luchtig en vooral heel leuk in de workshops.
Beatriz Nanda
Projectleider Afdelingsdag
Rijksvastgoedbedrijf
Bruismakers heeft dit perfect begeleid door inhoud, beweging en expressie en samenwerking goed te combineren in een dag waarop iedereen met een grote glimlach rondliep.
Frank Wormgoor
Directeur DALT
O&P Rijk

Een event met bruismakers

Samenkomen met collega’s doet er toe. Daarom zijn afdelingsdagen, leiderschapdagen en jaarafsluitingen zo ontzettend belangrijk.

Deze dagen bieden kansen. De persoonlijke verbindingen worden sterker en de betrokkenheid met het team of de organisatie groeit. En het verhoogt ook nog eens de creatief en het werkplezier. Want hoe mooi is het om samen nieuwe herinneringen te maken? Zeker in een periode waarin we het ook heel fijn vinden om op afstand te werken.

En voor een onvergetelijk evenement heb je wat ons betreft een paar dingen nodig:

 1. Een inhoudelijk en creatief programma dat écht samensmelt
 2. Eersteklas eventmanagement voor top organisatie

 

 

Een inhoudelijk en creatief programma dat écht samensmelt

Bij Bruismakers zijn we bevlogen om creatieve vormen in te zetten. Altijd om een bepaald doel te halen. Om bijvoorbeeld de groep te verbinden. Elkaar beter te leren kennen. Of om bepaalde doelen voelbaar te maken. Tijdens onze evenementen kijken we op het creatief inhoudelijke vlak naar drie elementen. We zien het als een taart waar je een goede vulling wil, een lekkere bite en waar de crème alles bij elkaar houdt.

De vulling: het creatief inhoudelijke programma van de dag
Onze plug and play workshops zijn de basis van het programma en op z’n minst anders dan je gewend bent. In bijna elke workshop creëren we iets samen. Een blijvend iets. Wat jullie intern en met anderen kunnen delen. Wist je trouwens dat we ook workshops op maat maken?

De bite: de opening en het eind
De eerste klap op zo’n dag is een daalder waard. Een oude wijsheid over het belang van een goed begin. Toch gaat het vaak fout. Natuurlijk is het belangrijk dat een leidinggevende of directeur op het podium verschijnt. Maar het is de interactie met het publiek en de vorm die een daalder kost. Onze tip? Laat het aan onze ervaren hosts over!

Ook het eind is cruciaal. Mensen onthouden het eind nou eenmaal veel beter dan welk onderdeel dan ook. Hier besteden we altijd extra aandacht aan. En het zal je niet verbazen, we hebben hier hele pakkende vormen voor.

De crème: het thema van de dag overal in verwerken

Tot slot is het erg fijn als alles met elkaar samensmelt. Dat begint natuurlijk met het programma wat op elkaar aansluit. Als het centrale thema van de keynote ook verwerkt is in de workshops. Als de afsluiting van de dag daar ook weer op terugpakt.

Maar het gaat verder dan dat. Wij zorgen er voor dat er ook doorlopende activiteiten zijn op het event die te maken hebben met het thema. Gaat het over meer verbinding met elkaar creëren? Dan zetten we onze ‘Complimentenmuur’ neer. Gaat het over collega’s op een andere manier leren kennen? Dan is er een ‘Vraag maar Raak hoek’.

Eersteklas eventmanagement voor top organisatie

Onze eventmanagers zijn van topniveau. Naast dat ze voor Bruismakers werken, organiseren ze ook grote festivals in Nederland. Dat straalt er vanaf. Zij maken alles wat van te voren bedacht is werkelijkheid. Dus:

 • De aankleding en signing ziet er top uit
 • Het registratieproces loopt soepel
 • De communicatie voor- en achteraf loopt gesmeerd
 • De locatie(s) en ondersteunend personeel wordt aangestuurd
 • De catering wordt gecoördineerd

Uiteraard kun je hier als opdrachtgever ook zelf werk in doen als dit wenselijk is. Maar onthoud goed: wij kunnen het allemaal voor je regelen als je dat wilt!