Samen JE Podcast maken

  • Op een unieke manier iets opstarten of juist iets afsluiten met je team of organisatie
  • Een perfect combinatie van lol en serieuze inhoud
  • Iedereen doet mee en heeft een rol in de voorbereiding naar de show
  • Een kwalitatief hoogwaardig communicatieproduct wat intern of extern gedeeld kan worden

dit gaan we doen

In een hoog tempo bereiden we een podcast met elkaar voor en nemen we het daarna direct op in een professionele uitzending. Het leuke is: iedereen doet mee! Een deel creëert de inhoud van de podcast en een andere groep spreekt de jingles in. Je kan er ook voor kiezen om toe te treden tot het ‘backstage team’: hengelen met de mobiele microfoon, de tijd bijhouden of het scherm bedienen.

Aan het eind van de show hebben we samen een prestatie van formaat neergezet én zijn er waardevolle verhalen vastgelegd die ook weer intern gedeeld kunnen worden.

Wil je blijvende impact maken en tegelijkertijd een onvergetelijke ervaring creëren? Dat is wat we doen met deze live podcast! En dat levert mooie verhalen op, onderlinge verbinding én een gezamenlijke booster voor het werkplezier!

Het idee om een podcast samen te maken om onze (Lean) kennis op te frissen was brilant. Iedereen kon verhalen delen in de sessie, en dit was ook nog eens deelbaar met de rest van de organisatie. En het was buitengewoon gaaf, alles klopte!
Gerrit Leppink
Verbeteradviseur
Werkzaak Rivierenland
Met deze podcast hebben we vooral aan onze onderlinge verbiding gewerkt. Je maakt het echt samen, in een korte tijd (2 – 3 uur). Wij hebben het ook gebruikt om onze stakeholders te betrekken bij onze visie. Heel mooi!
Karina van Triest
Directeur
Centrum, Jeugd en Gezin in Barneveld
De podcast samen maken vond ik geweldig! Iedereen kan zijn verhaal vertellen. Maar als je zin hebt om iets anders te doen zoals jingles maken of deelnemen in het crewteam, dan kan dat ook! Voor ieder wat wils. En gewoon een heel gave energie heeft Bruismakers!
Rob Philips
Strategisch Adviseur
Rijkswaterstaat

Locatie
In overleg (maar kan op jullie locatie)

Duur
Dagdeel

Aantal deelnemers
10 – 60 deelnemers


WIL JE DIT OOK?