strategiebox voor alle teams in de organisatie

Een verhaal van Corine Huurneman.
Verantwoordelijk voor Strategy Deployment bij Alliander.

Ons doel om de hele organisatie in twee maanden op een laagdrempelige manier met de strategie in aanraking te laten komen is echt goed geslaagd. En dat is niet gemakkelijk in zo’n grote organisatie met zoveel verschillende mensen. Bruismakers heeft ons zowel qua creativiteit maar zeker ook operationeel enorm geholpen. Een top prestatie!

Corine Huurneman
Strategy Deployment, Alliander
Corine Huurneman

resultaten volgens Corine

  • De inhoudelijke boodschap (laden van de strategische pijlers) laten landen bij meer dan 5.000 collega’s. Dit is gelukt via een leuk spel waar steeds video’s van verschillende collega’s uit het werkveld aan waren gekoppeld.
  • Teams hebben zowel op individueel als teamniveau gesprekken gevoerd over de strategie, wat inzicht opleverde hoe hun werk waarde toevoegt aan de verschillende strategische pijlers.
  • Begeleiding door de teamleiders was zo ingericht dat dit niet fout kon gaan, waardoor zij compleet ontzorgd werden. Ook konden zij het op een moment spelen wat hen goed uitkwam.
  • In een waterdicht online systeem konden teams zien hoe snel zij het spel hadden gespeeld en zich zo vergelijken met andere teams. Daarnaast was door dit systeem goed te zien hoeveel teams het spel uiteindelijk hebben gespeeld.

Specs

Klant
Alliander

Duur
1 uur

Aantal deelnemers
5.000

Type
Spel voor alle medewerkers

ANDERE KLANTVERHALEN