John van Belkum

John van Belkum

Chef klant

Mooiste Bruiswoord?

Verrassen. Ik vind dat een lekker positief woord. Als je mensen positief verrast, dan gebeurt er iets. Dat onthouden mensen. Ik zie dat ik nu twee keer positief heb geschreven, dus het had ook positief kunnen zijn (nu al vier keer). Positief verrassen dan! Dan gaat het bruisen. Dat kan heel groot zijn, maar een kleine verrassing is vaak al bijzonder en doeltreffend.

Belangrijk Organisatiewoord?

Zingeving. Weten waar je iets voor doet. Je kunnen verbinden met een groter doel. Dat maakt voor velen het verschil in het werk. Hiervoor hoef je niet bij een goede doelen-organisatie te werken of een wereldverbeteraar te zijn. In elke organisatie is er zingeving. Als je het gevoel hebt dat je werk betekenis heeft, dan ben je bereid om extra inspanning te leveren. Het is niet iets magisch of iets hoogdravends. Cultiveer de zingeving in je organisatie zodat het ook overal voelbaar is. Creëer momenten van inzicht en verbinding met deze betekenis. Je kunt het aanwakkeren en echt voelbaar maken.

Lekkerste Bruisnummer?

Dansen, zomer, cocktails, vrijheid, gekte: Clup Tropicana. Heerlijk. Zowel om op te chillen, te feesten of om op te hardlopen. Wham!