Berend Pekelharing

Berend Pekelharing

Chef beleving

Mooiste Bruiswoord?

Spelen. Dat is ons middel om zaken voor elkaar te krijgen. Serieuze zaken op een speelse manier in beweging brengen.  Dat kan op heel veel verschillende soorten manieren. Ik vind het geweldig om mijn creativiteit te gebruiken om speelse werkvormen te bedenken. Werkvormen die aanzetten om te inspireren, verbinden, weer te waarderen, te voelen of wat het doel dan ook mag zijn. Daarvoor willen we je uit de comfortzone halen en het blije kind in je naar boven te halen. Ik kan er enorm van genieten als dat ontstaat.

Belangrijk Organisatiewoord?

Samenwerken. Dat is waarom je een organisatie creëert. Om een stel mensen te laten samenwerken zodat er iets wordt bereikt. Daar zijn we mensen nogal goed in. We zijn er ook goed in om samenwerken heel zwaar en serieus te maken. Wordt samenwerken daar op de termijn beter van? Ik geloof van niet. Niet in de huidige tijd. Hoe zorg je voor de juiste vorm? Dat wordt een uitdaging. Echt goed samenwerken, waar OOK gewerkt wordt aan relaties. Dat is belangrijk om duurzame organisaties te bouwen!

Lekkerste Bruisnummer?

Moddervette kickdrum, rap, jaren 80-90 vibe en leipe bliepjes. Ik kan hier niet bij stilzitten en wordt hier instant vrolijk van.